Sánchez planteja a Feijóo fer sis debats cara a cara fins a les eleccions generals del 23-J

El president del Govern central argumenta que als comicis es tria "o Sánchez o Feijóo" i vol debatre cada setmana amb el líder de l'oposició "als sis principals mitjans de comunicació" d'Espanya

El president del Govern central, Pedro Sánchez, durant l'acte de tancament de la campanya del PSC per les eleccions municipals, al Pavelló de la Vall d'Hebron
El president del Govern central, Pedro Sánchez, durant l'acte de tancament de la campanya del PSC per les eleccions municipals, al Pavelló de la Vall d'Hebron.

El president del Govern central i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha plantejat al líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, fer sis debats cara a cara fins a les eleccions generals del 23 de juliol. En una intervenció aquest dilluns, 5 de juny, al matí, a un fòrum sobre fons europeus organitzat per eldiario.es, Sánchez ha explicat que vol debatre un cop a la setmana amb Feijóo en “els sis principals mitjans de comunicació” d’Espanya.

El cap de l’executiu ha dit que accepta quatre de les invitacions per fer debats cara a cara que ja ha rebut dels principals grups de mitjans i s’ha mostrat obert a completar el llistat de debats amb els dos restants. El líder dels socialistes ha defensat que el 23-J es tria “o Sánchez o Feijóo” i d’aquí la necessitat de fer debats entre “els dos únics presidents possibles”.

“Està fora de la realitat del nostre país”

La vicepresidenta segona del Govern central i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha criticat la proposta del president Sánchez. “Qui cregui que el futur d’Espanya es resumeix en una foto de Pedro Sánchez i Feijóo està fora de la realitat del nostre país”, ha escrit, perquè “el bipartidisme és el passat” i “seguirem sumant per construir el futur”.

El portaveu de campanya del PP, Borja Sémper, ha considerat una “excentricitat” la proposta de Pedro Sánchez. En roda de premsa, després del comitè de direcció del PP, Sémper ha dit que Feijóo està obert a debatre, però que el PP “anirà analitzant les peticions segons vagin arribant”.

Sémper ha rebutjat fer un cara a cara setmanal, però no ha descartat la possibilitat que n’hi hagi algun. “Hi haurà debats a aquests comicis, però no fruit de les excentricitats, de l’ansietat i de la desorientació”, ha afirmat Sémper, que ha insistit que el PP “no entrarà en les provocacions de Sánchez”. 

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari