Una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona carrega contra l’entrada de Vox en ajuntaments a Catalunya

Els participants denuncien un gir de la política “cap a la dreta” i rebutgen “els discursos d’odi” de la formació

Protesta a la plaça Sant Jaume de Barcelona contra l’entrada de Vox en diversos ajuntaments catalans després dels resultats de les eleccions del 28-M (Eli Don)
Protesta a la plaça Sant Jaume de Barcelona contra l’entrada de Vox en diversos ajuntaments catalans després dels resultats de les eleccions del 28-M (Eli Don).

Una cinquantena de persones s’han concentrat aquest dissabte a la plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra l’entrada de Vox en ajuntaments a Catalunya després de la celebració de les eleccions municipals del 28 de maig. Els participants han denunciat un gir de la política “cap a la dreta” i han rebutjat “els discursos d’odi” de la formació.

Un dels organitzadors, en Dani Celma, ha subratllat a l’ACN la importància de “no permetre que els seus representants governin o tinguin la possibilitat d’influir en les polítiques dels municipis”. També ha instat la ciutadania a “mobilitzar-se” i no permetre que les seves idees tinguin “cap mena de validesa” perquè “ningú se les cregui”.

La concentració ha començat a les 19:00 hores i ha congregat desenes de persones de diferents municipis on Vox ha obtingut bons resultats en els darrers comicis sigui entrant al consistori, o bé millorant els resultats que van obtenir en la darrera convocatòria, ara fa quatre anys. Celma ha reconegut que es tracta d’una tendència que els preocupa i ha demanat “unitat” a tots els territoris per “lluitar” contra els missatges de Vox i altres candidatures que s’hi puguin assimilar.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari