Trias apunta a “un acord de govern fort” amb PSC i ERC

L'alcaldable troba "lògic" ser investit i jutja "molt positives" les converses amb els republicans

Xavier Trias

Xavier Trias, l’alcaldable de la candidatura TriasxBCN, impulsada per Junts, ha considerat que “seria lògic” que ell fos investit alcalde de Barcelona, després d’haver guanyat les eleccions municipals, i que “té sentit que nosaltres amb ERC i PSC siguem capaços de fer un govern fort”, ja que considera que la capital catalana “necessita un canvi”.

En declaracions a la SER Catalunya, Trias ha avançat que les converses amb ERC estan sent “molt positives” i que començarà a parlar amb el PSC quan s’hagi conegut el resultat del recompte definitiu dels vots del 28-M.

Trias ha descartat que es produeixin el que ell denomina “operacions estranyes” que el puguin apartar de l’alcaldia, com un eventual suport del PP al candidat del PSC, Jaume Collboni, o que el mateix alcaldable socialista encapçali un tripartit d’esquerres amb BComú i ERC, un partit que, segons ha indicat, “no està per aquesta feina”.

D’altra banda, ha especificat que les converses amb ERC tenen a veure amb la investidura i no amb la formació d’un govern municipal. En particular, ha dit que no han abordat la qüestió de si l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, podria ser tinent d’alcaldia.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari