Valents s’ha gastat 800.000 euros per aconseguir regidors

La candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona i líder de la seva formació, Eva Parera, es resistia la setmana passada a explicar quin era el seu pressupost de campanya. Després d’insistir-li la premsa, Parera va cedir a explicar qin era, segon va dir, el pressupost del partit per a les campanyes de la seva setantena de candidatures a tota Catalunya.

Segons Parera, la formació es va gastar 800.000 euros, una quantitat que ella va considerar petita perquè “els vídeos, el muntatge dels actes” i part de la logística estava elaborada per l’equip de campanya de manera altruista. En preguntar-li qui finançava els 800.000 euros, Parera va dir que sortien de la petita subvenció que rep el partit, per aportacions dels pocs càrrecs remunerats que té, i “de les quotes dels militants”. Que només amb això es reuneixin 800.000 euros crea dubtes a qualsevol que sàpiga quines aportacions solen fer els afiliats d’un partit petit i nou, però ella nega que “cap empresari” hagi estat darrere de la seva campanya. “Tant de bo tingués jo algun empresari; trauria majoria absoluta”, va dir fent broma a la premsa.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari