Ada Colau ha marginat Podem en la campanya

La candidata de Barcelona en Comú a l’alcaldia, Ada Colau, va aprofitar la seva campanya per demostrar, un cop més, el seu suport i sintonia amb el projecte de la vicepresidenta i líder de Sumar, Yolanda Díaz. Va participar als seus actes fins a tres vegades en tota la campanya, convertint Barcelona en el lloc d’Espanya que més cops va visitar Díaz. Colau, de fet, fa temps que ha pres partit en la pugna Sumar-Podem i ha deixat clar amb qui està.

Però en campanya, tothom esperava que la diferència de tracte no fos tan descarada. I és que cap de les cares més conegudes de la cúpula de Podem ha compartit actes amb Colau. Només en una ocasió, la secretària d’Organització de Podem, Lilith Verstrynge, va participar en un míting de la candidata de Barcelona, però compartint cartell amb el ministre de Consum i líder d’Esquerra Unida, Alberto Garzón, una persona força més coneguda que ella. I és que aquests quinze dies previs a les eleccions han servir a Colau per a deixar clar que no vol saber res de Podem i de la seva direcció, i que, de fet, li sobra. A tot Catalunya, només en una ocasió ha assistit la secretària general de Podem i ministra, Ione Belarra, a un acte electoral, i va ser a Tarragona. A més, Belarra només va aparèixer a l’últim míting de Colau amb un vídeo de suport que va penjar a les xarxes.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari