Junts manté obert el diàleg per fer un front independentista

Borràs hi veu una "oportunitat" per "recuperar confiances" i no descarta la llista conjunta

La presidenta de Junts, Laura Borràs

JxCat s’ha emplaçat a continuar treballant per veure com fer “viable” un “front comú independentista”. Ho ha explicat la presidenta de Junts, Laura Borràs, després que ella, el secretari general, Jordi Turull, i el portaveu al Parlament, Albert Batet, s’hagin reunit amb el president del Govern, Pere Aragonès, per abordar la proposta de “front comú” contra l’extrema dreta i la dreta.

Segons Borràs, que ha comparegut sola davant la premsa, a la trobada no s’ha descartat cap opció, tampoc la de llista conjunta. Junts creu que ara hi ha una “oportunitat” per refer les confiances entre independentistes, també a Catalunya. La líder del partit també ha admès “el desànim generalitzat” i “la falta de credibilitat” de les forces independentistes.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari