Jordi Sànchez deixa Junts per tornar al Síndic de Greuges

L'expresident de l'ANC es reincorporarà a la institució com a responsable de drets socials

L'exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez, en un congrés del partit (ACN)

L’exsecretari general de Junts i expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha estat nomenat director de drets socials del Síndic de Greuges de Catalunya, tal com ha avançat Vilaweb i ho han confirmat a l’ACN fonts de la sindicatura. El líder independentista assumirà el càrrec a partir de l’1 de juny vinent i tornarà, així, a la institució on ja va treballar entre 2010 i 2015 com a adjunt del síndic Rafael Ribó.

L’actual síndica, Esther Giménez-Salinas, va comunicar el nomenament de l’exsecretari general de Junts a tot el seu equip dilluns. Sànchez s’ha compromès a renunciar a la militància de Junts per assumir el nou càrrec, segons la institució.

L’expresident de l’ANC ocuparà el lloc d’Aida Covadonga, que ha deixat la plaça vacant després que l’hagin designat nova adjunta de la institució per a la defensa dels drets dels infants i els adolescents.

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari