Garzón anuncia que Esquerra Unida anirà a les eleccions sota el paraigua de Sumar

El coordinador general diu que el projecte de Díaz és "la millor oportunitat" per oferir una proposta solvent

El coordinador general d’Esquerra Unida, Alberto Garzón, ha anunciat aquest dimarts que la seva formació concorrerà a les eleccions generals del 23-J sota el paraigua de la plataforma Sumar que lidera Yolanda Díaz. En un missatge a les xarxes socials, Garzón ha apuntat que Sumar i Yolanda Díaz “són la millor oportunitat” per conformar “una proposta seriosa i solvent de projecte de país”.

Alberto Garzón afirma que “la convocatòria d’eleccions generals ens demana a estar a l’altura del nostre país per defensar que tots puguem tenir una vida digna i amb els drets garantits, ens demana recuperar la iniciativa i a sortir a l’ofensiva”, ha escrit. Segons Garzón, una alternativa de país “seriosa, il·lusionant i intel·ligible” només es pot conformar “des de la suma d’organitzacions polítiques i la societat civil”. “La política de l’esquerra necessita un projecte polític adaptat a aquesta època capaç de despertar un sentiment més mobilitzador que la simple i suposada conciliació d’interessos polítics”, conclou.

I és que, segons Garzón, “encara hi ha una majoria social que espera una nova convocatòria que, amb encert, serveixi no només per defensar els drets conquerits que les dretes amenacen, sinó per conquerir nous avenços”.En aquest sentit, recorda que “la prioritat” del seu corrent polític “és el poble espanyol, les famílies treballadores”, i per tant “un cop més toca arremangar-se i llaurar col·lectivament un futur millor per a la ciutadania del nostre país”.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari