ERC rebutja la llista unitària proposada per Junts

Vilalta diu que és "començar la casa per la teulada" i nega que sigui una proposta "real i seriosa"

Marta Vilalta

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha descartat que el seu partit concorri a les eleccions generals del 23 de juliol en una candidatura conjunta de l’independentisme, la proposta formulada aquest dilluns pel secretari general de Junts, Jordi Turull.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Vilalta ha rebutjat la llista unitària indicant que “si fos una proposta real i seriosa”, no s’hauria comunicat a través dels mitjans, i ha dit que és “començar la casa per la teulada”.

La portaveu i diputada d’ERC, en canvi, ha marcat com a prioritari refer els consensos entre les forces polítiques independentistes, i ha interpretat el resultat de les eleccions municipals d’aquest 28 de maig com “un toc d’atenció” a l’independentisme.

Vilalta, que ha negat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, valori la possibilitat d’un avançament electoral a Catalunya, ha assenyalat que Gabriel Rufián podria tornar a encapçalar la llista d’ERC al Congrés.

(Visited 108 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari