Ada Colau descarta anar a les llistes de Sumar per a les eleccions espanyoles del 23-J

Yolanda Díaz ha registrat la marca com a partit amb la incògnita de si concorrerà amb Podem

L’alcaldessa de Barcelona en funcions, Ada Colau, descarta anar a les llistes de Sumar per a les eleccions espanyoles del 23 de juliol. Ho han dit fonts de l’entorn de Colau al diari El País.

Aquest dimarts, Yolanda Díaz, líder d’aquest espai, ha registrat la marca Sumar com a partit i encara no és clar si concorrerà juntament amb Podem. Tot plegat, pocs dies després dels comicis del 28-M i quan falta poc per comunicar les coalicions que es presentaran al 23-J.

Colau ha insistit que continuarà buscant un acord d’esquerres a Barcelona. Aquest dimarts, però, el PSC ja ha obert la porta a deixar governar Xavier Trias, guanyador de les eleccions municipals a la capital catalana.

Dilluns, a les jornades del Cercle d’Economia que es fan a Barcelona, Colau ja va posar l’accent en el fet que el candidat de Junts va guanyar els comicis per poc i que confiava en les negociacions d’aquests dies.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari