Giró i Nogueras es volen presentar a les primàries de Junts per candidats al 23-J

L'expresident Carles Puigdemont dona suport a la diputada al Congrés per encapçalar la llista

L’exconseller Jaume Giró i la diputada al Congrés Míriam Nogueras es volen presentar a les primàries de Junts per ser candidat a les eleccions generals del 23-J, segons confirmen fonts de l’executiva del partit a l’ACN.

Així ho ha manifestat Giró a la cúpula del partit, que s’ha reunit aquest dilluns a la tarda per valorar els resultats de les eleccions municipals i abordar els futurs escenaris, sobretot ara que el president espanyol Pedro Sánchez ha convocat eleccions anticipades.

Poques hores abans, l’exdirigent de Junts i expresident, Carles Puigdemont, assegurava en una piulada que estan “preparats” pels comicis i adjuntava una imatge de Nogueras al costat d’una fotografia seva.

Actual diputada al Congrés, Nogueras va ser la número dos de la llista de JxCat que va encapçalar Laura Borràs el 2019.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari