Sirera reivindica el PPC com “la principal força del constitucionalisme a Barcelona”

L'alcaldable dels populars assegura que "Colau i Sánchez han perdut les eleccions": "És una gran notícia"

Daniel Sirera, alcaldable del PP a Barcelona (Laura Fíguls, ACN)
Daniel Sirera, alcaldable del PP a Barcelona (Laura Fíguls, ACN).

L’alcaldable del PPC a Barcelona, Daniel Sirera, ha celebrat els resultats de les eleccions dels populars i ha assegurat que demostren que el PPC és “la principal força del constitucionalisme a Barcelona”. “El PPC ha tornat, i ha tornat amb molta força, amb ganes”, ha sentenciat durant la seva compareixença a l’Hotel Avenida Palace, on els populars s’han concentrat per seguir la nit electoral.

Amb el vot escrutat, el PPC dobla resultats a Barcelona i obté quatre regidors. “Es deixaran la pell per Barcelona i per aconseguir el canvi polític molt aviat”, ha garantit l’alcaldable sobre els nous edils. Sirera també s’ha referit als candidats d’altres formacions i ha celebrat que tant BComú com el PSC “han perdut les eleccions”.”Ada Colau ha perdut les eleccions, i només això ja és una gran notícia per a Barcelona. I Pedro Sánchez també ha perdut les eleccions, i això és una gran notícia per a Barcelona i també per a Espanya”, ha afegit.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari