Ayuso preveu anunciar “en setmanes” un premi de Fórmula 1 a Madrid pel 2025

La presidenta de Madrid: "No va en detriment de Catalunya. Una altra cosa és si l'organització no vol estar a Catalunya"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous en una entrevista a la COPE que les negociacions amb la FIA (Federació Internacional de l’Automòbil) per portar un gran premi de Fórmula 1 a Madrid “van en bon camí”.

Ayuso espera anunciar “en poques setmanes” l’acord per celebrar la primera cursa a Espanya “al llarg de la pròxima legislatura, entorn del 2025”. El projecte, ha dit, “no té ni un euro de diners públics” i seria “molt bo per a Madrid”, perquè la Fórmula 1 “mou passions a tot el món”.

Ayuso ha assegurat que la seva aposta “no va en detriment de Catalunya”, perquè “Madrid està al servei d’Espanya i tot el que sigui bo per a Catalunya és bo per a tots”, però “una cosa diferent és si aquesta organització vol, o no, estar a Catalunya”.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari