Trias avisa que triarà ell i no Junts els pactes postelectorals

L'alcaldable del partit postconvergent nega cap preocupació dins la formació per un possible pacte amb el PSC

    El candidat per Barcelona Xavier Trias en una roda de premsa a l'agència EFE (ACN)

    El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha avisat que serà ell i no el partit qui decideixi sobre els pactes postelectorals: “Qui decideix és qui comanda aquestes eleccions”, ha afirmat aquest dilluns en una roda de premsa organitzada per EFE, tot recordant que les condicions que va posar per concórrer era tenir les “mans lliures”.

    Davant la possibilitat que les bases tombin un eventual pacte amb el PSC, Trias ha assegurat que no té “cap por”, i ha negat que des de l’executiva o la militància de Junts li hagin traslladat preocupació per un possible pacte amb el PSC a l’Ajuntament de Barcelona. “Em sento molt lliure i els màxims dirigents del partit em donen suport. La gent inventa molt”, ha assegurat el candidat de Junts.

    Trias ha manifestat que tindrà una “actitud positiva” per arribar a acords després de les eleccions, però no ha avançat quins pactes està disposat a fer. En aquest sentit, ha plantejat la possibilitat de governar en solitari en cas que quedi primer i aconsegueixi el suport “indirecte” dels seus rivals, però ha descartat repartir-se l’alcaldia amb un altre candidat: “Això és per als pobles petits, no per a una ciutat com Barcelona”, ha considerat.

    (Visited 33 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari