Sánchez anuncia una partida addicional de 38’5 milions d’euros per a salut mental

El Govern central aprovarà dimarts la mesura i repartirà la nova partida entre les comunitats autònomes

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a un acte electoral a Valladolid
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a un acte electoral a Valladolid.

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha anunciat avui, diumenge 21 de maig, que el Consell de Ministres aprovarà el dimarts 23 una partida addicional de 38’5 milions d’euros a repartir entre les comunitats autònomes per a salut mental. Segons fonts del Govern central, del total 14’5 milions es destinaran a la millora d’equipaments als centres de salut.

Se sumen als 100 milions d’euros del pla de salut mental que el Govern central va activar el 2022 per crear una línia d’atenció a la conducta suïcida que ha atès 119.000 persones, per a la creació del títol de metge especialista en psiquiatria infantil i de l’adolescència, i per transferir 24 milions d’euros als territoris amb aquesta finalitat.

En un acte a Valladolid al que han assistit 1.500 persones, Sánchez ha afirmat que no té “cap dubte” que el PSOE “guanyarà aquestes eleccions del 28-M”. Sánchez ha justificat que durant aquesta campanya hagi estat anunciant mesures als mítings del PSOE. “La dreta voldria que no féssim res durant la campanya electoral i que tot es paralitzés”, ha dit, però “els problemes dels ciutadans no poden esperar, i aquest govern els continuarà resolent”.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari