PP denuncia Colau per inacció en les protestes dels okupes

L'alcaldessa reclama a Sirera que rectifiqui, que està traspassant línies vermelles amb una "denúncia 'fake'"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (CCMA)
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (CCMA).

El PP continua fent campanya amb la seva guerra oberta contra els okupes. Els populars han presentat aquest divendres una denúncia contra la Generalitat i contra l’Ajuntament de Barcelona per inacció en les protestes contra els okupes de la plaça Bonanova.

La denúncia l’ha presentat el mateix alcaldable del PP, Daniel Sirera. Diu que l’objectiu és que la justícia investigui la suposada inacció dels responsables de Seguretat de l’Ajuntament i del Departament d’Interior, davant de suposats comportaments delictius dels okupes.

Sirera diu que té proves d’aquests suposats fets delictius, com ara vídeos on apareixen okupes robant tanques municipals per fer barricades.

Ada Colau reclama a Sirera que rectifiqui i l’avisa que està traspassant línies vermelles. La candidata dels comuns i alcaldessa de Barcelona li recorda que l’Ajuntament no té competències en les okupacions: “Jurídicament, no té cap fonament, em preocupa zero”, ha defensat l’alcaldessa.

Colau es mostra perplexa davant la denúncia del PP: “És el pitjor Partit Popular, que busca crispar i generar soroll”, ha lamentat. En una roda de premsa a l’agència EFE, ho ha definit com “una denúncia fake” i ha instat Sirera a fer marxa enrere.

A més, Colau ha recordat que les competències són judicials i dels Mossos a l’hora d’executar, en cap cas municipals.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari