Per què Nacho Martín Blanco tracta Josep Costa de pinxo?

El portaveu de Cs, Nacho Martín Blanco, en roda de premsa des del Parlament (ACN)

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha carregat a Twitter contra l’exvicepresident de la cambra catalana Josep Costa (JxCat) per haver “assenyalat públicament” un agent dels Mossos d’Esquadra que hauria propinat un cop de porra a Costa durant la manifestació contra la cimera hispanofrancesa a Barcelona, el passat 19 de gener. L’exdiputat de Junts ha publicat recentment una imatge del mosso on es veu el seu número d’identificació, i Martín Blanco l’ha tractat de “pinxo”.

“Benvolgut agent D0E114, ves buscant advocat que el proper 13 de juny finalment ens veurem les cares al jutjat”, va escriure Costa en la publicació de la imatge del mosso, en la qual també preguntava al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, si el departament que dirigeix es fa càrrec amb recursos públics “de la defensa dels policies que van agredint gratuïtament ciutadans”. El portaveu parlamentari de Cs ha recriminat a l’exvicepresident de la cambra catalana el tuit, i ha afirmat que tant Costa com l’expresident de la Generalitat Quim Torra i la líder de Junts, Laura Borràs, “encarnen la degradació” de la vida pública.

“L’exvicepresident del Parlament torna a assenyalar públicament un agent dels Mossos. Els representants de la ultradreta catalana amenacen la democràcia i l’Estat de Dret. Aquests pinxos (Torra, Borràs, Costa, etc.) encarnen la degradació de la nostra vida pública”, ha publicat Martín Blanco. Alguns personatges de l’òrbita independentista, com la periodista Pilar Carracelas i el mosso i membre del Consell de la República Albert Donaire, han criticat les paraules del portaveu de Cs. Donaire li ha retret els “anys que porteu vosaltres assenyalant-me a mi públicament”, afegint “miserables desgraciats”, mentre Carracelas ha comentat que “si només se sap el número no és assenyalament, gamarús”.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari