El Barça nega cap multa d’Hisenda per pagar els jugadors amb cotxes i viatges

El club diu que les multes esmentades "van ser recorregudes davant el Tribunal Econòmic Administratiu Central"

L'entrada a les oficines del Barça

El FC Barcelona ha publicat un comunicat aquest dijous en el qual nega que Hisenda hagi multat el club per cedir cotxes d’alta gamma i no declarar pagaments de vols a futbolistes. Segons ha publicat El Confidencial, Hisenda hauria sancionat el Barça amb multes d’un import de 15,7 milions d’euros per irregularitats en pagaments a diversos jugadors de la primera plantilla entre el 2015 i el 2019, però el club assegura que “cap dels temes esmentats va ser sancionat per Hisenda”.

El Barça afirma que les multes esmentades “van ser recorregudes davant el Tribunal Econòmic Administratiu Central”, i que “fan referència a un altre assumpte, com és el tractament fiscal dels pagaments realitzats als agents dels jugadors”. Al respecte, l’entitat blaugrana subratlla que, l’abril del 2023, “el Tribunal Econòmic Administratiu Central ha estimat els recursos presentats pels advocats del club, anul·lant les sancions relatives a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i de l’Impost sobre la Renda dels No Residents”.

En aquest sentit, el FC Barcelona espera que “en breu s’anul·li també la sanció relativa a l’Impost sobre el Valor Afegit, en fer referència també al tractament fiscal dels pagaments realitzats a agents de jugadors”.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari