La investigació sobre les subvencions a CATmon i Igman s’amplia a la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona

El jutge cita a declarar com a investigats diversos càrrecs i excàrrecs públics

L'Ajuntament de Barcelona i el Palau de la Generalitat

Foto: Herodotptlomeu (Wikimedia Commons)

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, ha ampliat a la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Barcelona la causa sobre les subvencions presumptament irregulars de la Diputació de Barcelona concedides a CATmon i Igman, entitats vinculades amb Víctor Terradellas, exresponsable de relacions internacionals de Convergència, i amb Francesc de Dalmases, diputat de Junts.

Segons avança El Periódico aquest dimecres, el jutge ha citat a declarar com a investigats diversos càrrecs i excàrrecs de la Generalitat i dos treballadors municipals de la capital catalana. Entre ells hi ha Roger Albinyana, exsecretari d’Afers Exteriors de la Generalitat; Teresa Prohias, directora de serveis de Presidència de la Generalitat; i sis càrrecs més.

En el punt de mira ara hi ha les subvencions concedides per la Generalitat i el consistori barceloní a CATmon i Igman entre els anys 2014 i 2016, per un import de fins a 1,3 milions d’euros.

Segons la mateixa informació, el jutge Aguirre està ultimant la instrucció d’altres causes on s’investiguen subvencions de la Diputació de Barcelona.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari