Consum obre un expedient sancionador a Renfe per la gestió de l’avaria de l’R2 Sud

L'Agència Catalana del Consum va detectar manca d'informació als viatgers

  Punts d'informació als usuaris de Renfe a Sants tancats mentre hi ha incidències a l'R2 Sud (ACN)
  Punts d'informació als usuaris de Renfe a Sants tancats mentre hi ha incidències a l'R2 Sud (ACN)

  L’Agència Catalana del Consum ha obert un expedient sancionador contra Renfe per la gestió de l’avaria de l’R2 Sud. Així ho ha anunciat el conseller de Territori, Juli Fernàndez, en una entrevista a TV3, on ha detallat que la sanció és per la situació que s’han trobat els viatgers els dies posteriors a l’incident.

  Aquest dimecres fa una setmana que Consum va posar inspectors a Sants per vigilar que Renfe informés correctament de les incidències. Divendres passat, l’organisme va explicar que havia detectat manca d’informació als usuaris de Rodalies afectats amb relació a les alteracions del servei, els horaris i els transports alternatius o els punts d’atenció al client tancats.

  El conseller ha destacat que “l’agilitat i la transparència no són virtuts ni de Renfe, ni Adif ni del Ministeri de Transports”, i ha apuntat que “no estem davant d’una qüestió de l’atzar, sinó d’una realitat que passa vuit de cada deu dies a Rodalies”. Alhora, Fernàndez ha comentat que “la situació és insostenible i qui té les responsabilitats les ha d’assumir en una situació de catàstrofe”.

  (Visited 3 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari