Ada Colau exigeix un “pla de xoc” a Rodalies i recorda a Raquel Sánchez que es poden licitar obres d’urgència

L'alcaldessa de Barcelona reclama a la Generalitat que modifiqui la llei sobre els pisos turístics: "Cal acabar amb la barra lliure"

Ada Colau, alcaldesa de Barcelona (ACN)
Ada Colau, alcaldesa de Barcelona (ACN).

L’alcaldessa i cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, s’ha referit a la greu incidència a l’R2 sud i ha exigit un “pla de xoc” amb Rodalies. “La crisi d’aquests dies demostra que aquest pla de xoc d’emergència és imprescindible”, ha assenyalat Colau, de visita a la fira d’entitats a Sants. Colau ha recordat a la ministra Sánchez que es poden licitar obres d’urgència i accelerar treballs a Rodalies.

“És cert que s’han recuperat inversions pendents, però el ritme és inacceptable i insuficient”, ha sentenciat Colau. També s’ha referit al bloc de pisos del carrer Tarragona i ha reclamat a la Generalitat que modifiqui la llei sobre els pisos turístics: “Cal acabar amb la barra lliure”.

“És una vergonya que fa uns mesos se’ns hagi intentat pressionar per una ampliació de l’aeroport de Barcelona que ningú demana i, en canvi, Rodalies tingui els retards i les avaries que està patint“, ha etzibat l’alcaldessa i candidata de Barcelona en Comú, que ha recordat que l’aeroport mou 55 milions de passatgers i Rodalies el doble, 100 milions.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari