L’escenari incert estressa i satura la campanya de Barcelona

Les eleccions municipals del 28 de maig no tenen, de moment, un guanyador clar a Barcelona. Les enquestes de tots els colors i en tots els moments deixen clar que l’escenari està més obert que mai, i que podria arribar un triple o quàdruple empat. Això ha fet que els candidats a l’alcaldia, per primer cop en molts anys, estiguin acceptant tot tipus de debats electorals. Sectorials, de caps de llista, de membres de la candidatura…

La precampanya de les eleccions municipals ja ha fet córrer la idea que seran els comicis amb més enfrontaments entre candidats. I de moment, està sent així, perquè els caps de campanya de quasi tots els partits asseguren que aquest cop hi podria haver planificats i acceptats més debats que mai. I és que la batalla de Barcelona sembla que es guanyarà per molt poc.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari