Alliberen una jove segrestada i agredida per la seva parella a l’Hospitalet de Llobregat

L'home, que ha ingressat a presó, tenia la víctima tancada a la seva habitació i n'abusava sexualment

La Policia Nacional ha detingut a l’Hospitalet de Llobregat un home (foto) que tenia segrestada i maltractava habitualment la seva parella sentimental, de només 18 anys, que ha estat alliberada. La investigació va començar en rebre una denúncia anònima que assegurava que un home tenia la seva parella tancada amb clau i l’amenaçava a ella i a la seva família. No tenia accés ni al seu telèfon mòbil sense consentiment. L’agredia sexualment i la tenia tancada a la seva habitació, on la castigava a dormir a terra i lligada de mans i peus.

Els agents van poder localitzar el domicili de l’agressor i el 19 d’abril es va poder localitzar la víctima sortint de casa seva amb l’agressor, que va ser detingut de forma immediata. En el moment de ser interceptats, l’agressor tenia el mòbil de la víctima. La víctima no tenia claus de casa i sempre estava tancada a la seva habitació. Havia de demanar permís per anar al lavabo. L’home l’agredia habitualment i en una ocasió li va llençar alcohol a la cara i al coll per després calar-li foc amb un encenedor.

Un cop alliberada, la víctima va ser trasllada a l’hospital i més tard a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet. El detingut va passar a disposició del jutjat de violència contra la dona en funcions de guàrdia d’Esplugues de Llobregat el 21 d’abril, que va decretar el seu ingrés a presó sense fiança.

(Visited 6 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari