Una baralla per drogues, origen de la mort del jove de quinze anys a Sant Hipòlit de Voltregà

El detingut, de 40 anys i amb antecedents, ha passat la nit als calabossos de la comissaria de Vic

L'escorcoll a casa del detingut al carrer Sant Martí de Sant Hipòlit de Voltregà

L’home detingut acusat d’haver matat a trets un jove de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà, a Osona, ha passat la primera nit als calabossos de la comissaria de Vic. Els Mossos el van detenir aquest dilluns després d’una llarga recerca al voltant del municipi amb desenes d’agents desplegats. Finalment, un veí va avisar que l’havia vist a prop de Vinyoles, al nord del municipi, i el van arrestar sense que oposés resistència.

L’origen de la baralla entre el presumpte homicida i la víctima pot estar relacionada amb les drogues. Aquest dimarts, amb presència del detingut, els Mossos han escorcollat la casa del suposat assassí. L’objectiu era trobar l’arma amb què suposadament s’hauria comès el crim.

L’avís de la baralla va arribar de bon matí. Una baralla havia acabat a trets a Sant Hipòlit i un noi de 15 anys estava ferit greu. Va morir poc després que hi arribés el Servei d’Emergències Mèdiques.

El presumpte agressor és un vell conegut del poble; un home de 40 anys amb antecedents per altres incidents violents i relacionats amb la droga.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari