La PAH ocupa un bloc de pisos buit al barri de Balàfia de Lleida

La plataforma critica les dificultats de les famílies per accedir a un habitatge en condicions

Imatge d'arxiu d'una protesta de la PAH davant la Ciutat de la Justícia (ACN)

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida ocupa des de divendres passat un bloc de pisos buit ubicat al carrer Manuel de Montsuar número 2 de la capital lleidatana, al barri de Balàfia. L’edifici és propietat de la immobiliària Divarian, propietat del fons voltor Cerberus, i ha estat batejat per la plataforma amb el nom Álex de Sárraga, en homenatge a aquest advocat laboralista i activista lleidatà que va morir el 2022.

A través de les xarxes socials, la PAH Lleida ha anunciat que el bloc es destinarà a membres de la plataforma i ha criticat les dificultats que aquestes famílies es troben per accedir a un “habitatge en condicions”, ja que moltes, diuen, han estat “expulsades directament del circuit de la Paeria”.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari