Anna Maria Molina, nova directora general de Funció Pública de la Generalitat

La substituta de Martorell ocupava el càrrec de subdirectora general d'Anàlisi i Planificació Estratègica

Districte administratiu de la Generalitat a la Zona Franca de Barcelona

El govern català ha nomenat Anna Maria Molina com la nova directora general de Funció Pública, el mateix dia que s’ha fet efectiva la destitució de Marta Martorell, que ocupava el càrrec fins ara, pel caos a les oposicions per a estabilitzar el personal de la Generalitat d’aquest dissabte.

Llicenciada en Dret i diplomada en Relacions Laborals, Molina ha ocupat diversos càrrecs a l’administració i, recentment, ha exercit com a Subdirectora General d’Anàlisi i Planificació Estratègica, que depèn de Funció Pública. Treballa a la Generalitat des del 2005 i ha treballat als departaments de Salut i de la Presidència.

La decisió de l’executiu de Pere Aragonès arriba després de l’allau de crítiques i les peticions de dimissió per part d’alguns partits i sindicats que han denunciat la mala organització de les proves, la gestió de les quals es va subcontractar a l’empresa Cegos. La companyia, amb seu a Madrid, va subcontractar personal a través de l’ETT Randstad per a fer la vigilància i coordinació de les proves.

Els sindicats han denunciat múltiples incidències en una mateixa jornada on es van convocar tots els grups, cossos i escales de la Generalitat, en total, hi van assistir més de 13.000 persones. Les organitzacions han assegurat que molts aspirants estaven asseguts sense separació i amb el mateix model d’examen, que faltaven fotocòpies de les proves i també personal expert i fins i tot mobiliari.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari