Sindicats i aspirants denuncien “caos” en les oposicions d’estabilització de la Generalitat

L'examen dels educadors socials s'ha suspès a Barcelona després d'hores d'incertesa

Oposicions d'estabilització de la Generalitat (@Ericrobis, Twitter)
Oposicions d'estabilització de la Generalitat (@Ericrobis, Twitter).

Sindicats i aspirants en el concurs d’oposició d’estabilització a la Generalitat denuncien “caos” en les proves per aconseguir una plaça de funcionari, que han tingut lloc avui, dissabte 29 d’abril. CGT n’ha criticat la “mala gestió” i IAC-CATAC parla de “desorganització” i “incompetència”.

Fonts d’IAC-CATAC han indicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que això s’ha traduït en retards generalitzats a l’hora de començar els exàmens o en males condicions per fer-los, amb els opositors atapeïts. Expliquen que l’examen dels educadors socials s’ha acabat suspenent a Barcelona a primera hora de la tarda després de tot el matí d’incertesa per un problema a l’hora de repartir els models. IAC-CATAC critica Funció Pública per haver externalitzat l’organització de les proves.

La Generalitat està estudiant les incidències que s’han produït per donar resposta a les persones afectades, segons assenyalen fonts de Presidència. La Direcció General de Funció Pública s’ha reunit amb l’empresa encarregada de dur a terme el funcionament de les oposicions i, un cop s’hagi analitzat què ha passat, valoraran si obrir un expedient a l’empresa facilitadora per incompliment de contracte, apunten les mateixes fonts.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari