El Ministeri de Defensa cobrarà pels terrenys dels pisos públics

La ministra Robles assegura que "la llei no permet que Defensa cedeixi els seus immobles" i diu que els diners s'invertiran en "defensa nacional"

Margarita Robles

El Ministeri de Defensa cobrarà per la venda massiva de terrenys en desús per construir-hi pisos de protecció oficial. És a dir, que el govern espanyol, a través de l’Entitat Pública Empresarial del Sòl (Sepes), pagarà per uns terrenys que ja són de l’Estat.

Es tracta dels terrenys on es construiran els 20.000 habitatges que va anunciar aquest dimarts Pedro Sánchez. La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha assegurat que el preu serà “segons la taxació adequada”.

Els ministeris de Defensa i Transports, dels quals depèn el Sepes, fa mesos que negocien. Robles ha assegurat que “la llei no permet que el ministeri cedeixi els seus immobles, sinó que necessàriament ha de rebre una contraprestació”. I explica que els diners s’invertiran en la “defensa nacional”.

Robles ha dit que és un “acord magnífic per a tots”. També ha explicat que el Consell de Ministres aprovarà l’operació aviat i farà pública també la ubicació d’aquests terrenys.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari