La Junta Electoral insta l’Ajuntament de Viladecans a retirar tuits sobre millores a l’espai públic

L'òrgan afirma que el consistori va vulnerar la prohibició de fer qualsevol “campanya d’assoliments” en període electoral

Ajuntament de Viladecans

Foto: Ajuntament de Viladecans

La Junta Electoral de Zona de l’Hospitalet de Llobregat ha instat l’Ajuntament de Viladecans a retirar en un termini de 48 hores una sèrie de tuits del 13 d’abril que recollien diverses actuacions de millora a la via pública amb imatges i missatges de caràcter publicitari.

La decisió de l’òrgan respon a una queixa formal d’ERC sobre les publicacions a les xarxes socials del consistori, i la Junta Electoral declara que l’ajuntament “va vulnerar amb aquesta conducta la prohibició dels poders públics de realitzar en període electoral qualsevol campanya d’assoliments”.

L’òrgan també insta l’alcalde del municipi, Carles Ruiz (PSC), a “extremar la diligència dels organismes de la corporació municipal per evitar vulnerar el principi de neutralitat”, d’obligat compliment durant el context d’eleccions.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari