Quina entitat li cedeix sempre a Jordi Pujol un lloc a primera fila dels seus actes?

El Cercle d’Economia. L’ex-president de la Generalitat es presenta a molts dels seus actes i sempre rep un tractament exquisit. L’última sessió a la qual va assistir i en la qual el van col·locar a primera fila va ser la conferència que va fer Antonio Garrigues Walker el passat dia 19 d’abril. Garrigues Walker va participar en el cicle “Conversacions” dedicat a “Les persones del Cercle”. Jordi Pujol no pren la paraula mai en aquests actes però rep mostres d’afecte de bona part dels assistents, inclòs les del president de l’entitat, Jaume Guardiola.

En aquesta ocasió, Pujol va anar a escoltar un dels homes que més diners va dedicar a l’aventura del Partido Reformista, que van impulsar l’ex-president i Miquel Roca Junyent per escampar la filosofia de Convergència Democràtica de Catalunya a la resta de l’Estat. Aquest experiment va cloure’s amb un fracàs absolut i cap diputat més enllà dels que va treure Convergència a Catalunya.

El proper dijous 27 d’abril, el Cercle d’Economia ha convidat Xavier Trias, candidat de JxCat a l’alcaldia de Barcelona, a exposar les seves propostes per la ciutat. A primera fila, no ho dubteu, hi haurà el personatge que durant 23 anys va presidir la Generalitat ocultant a la ciutadania que tenia una fortuna amagada a l’estranger.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari