Els taxistes cancelen les protestes al Prat després de pactar amb AENA

La directora de l'aeroport s'ha compromès a millorar la senyalització i a reformar la zona de taxis de la T1

Taxi protestant amb una caricatura de la director de l'aeroport del Prat, Sonia Corrochano

Les associacions de taxistes Élite Taxi i Anget han cancelat totes les mobilitzacions de protesta que tenien previstes, començant per l’assemblea que havien programat per aquest dijous, després d’haver tancat un acord amb Aena aquest dimecres que satisfà gairebé totes les seves demandes.

Segons ha explicat el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, la directora de l’aeroport del Prat, Sonia Corrochano, s’ha compromès a millorar la senyalització de la zona de taxis del vestíbul de la terminal 1 (T1) i a reformar aquesta zona i l’espai on esperen els conductors.

Aquests professionals, que retreien inacció a Aena davant la presència de conductors sense llicència que captaven viatgers, han anunciat un compromís que inclou tots els punts principals de la seva reclamació, llevat de l’eliminació dels barrots en l’entrada a la rampa d’accés, que serveixen per evitar possibles accidents amb carros portaequipatges.

Malgrat l’acord, els taxistes continuaran patrullant per la T1 per informar els viatgers d’on es troba la zona de taxis i evitar així que els captin conductors “pirata”, com els denominen.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari