Vilagrà exclou la disposició addicional tercera del finançament del Quart Cinturó

La consellera de la Presidència assenyala com a escull la intenció del govern central d'incloure municipis addicionals als pactats

La consellera Laura Vilagrà i el president Pere Aragonès

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha dit que “en cap cas es pot pretendre” finançar l’obra del Quart Cinturó entre Terrassa i Sabadell -la B-40- amb fons de la disposició addicional tercera de l’Estatut.

En un acte a la Seu d’Urgell, Vilagrà ha fet aquest advertiment al govern central i també ha assenyalat que els dos principals esculls per no haver assolit un acord fins ara, després que el termini previst s’exhaurís el 31 de març, són el finançament i la intenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana d’incloure municipis al marge de Sabadell, Castellar del Vallès i Terrassa, els tres previstos.

A més, Vilagrà ha reconegut que el govern d’Espanya i el de la Generalitat segueixen intercanviant documents amb l’objectiu d’assolir un acord.

Precisament, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha expressat la seva esperança que finalment es materialitzi alguna de les propostes de conveni que, segons ha explicat, estan intercanviant el govern central i la Generalitat.

El PSC va condicionar a l’obra del Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa el seu suport a l’aprovació dels comptes presentats pel govern de Pere Aragonès, segellat el passat 1 de febrer.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari