Detenen un guia del Museu de Badalona acusat d’agressió sexual a quatre menors

Els professors van denunciar el comportament durant una visita escolar

  Interior del Museu de Badalona

  Els Mossos d’Esquadra han detingut un guia del Museu de Badalona acusat d’haver fet tocaments a quatre alumnes d’una escola d’Arenys de Munt. Els professors de les menors van denunciar el comportament del guia investigat, que passa a disposició judicial aquest dimecres al Jutjat de Badalona, durant una visita al museu.

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha contactat amb l’escola i el museu, i s’han adoptat mesures disciplinàries, publica La Vanguardia. En concret, segons especifica NIUS citant la direcció del museu, s’ha obert una investigació interna de la mà amb l’empresa que gestiona el servei de visites guiades.

  Aquest cas transcendeix mentre els Mossos investiguen, també a Badalona, les denúncies sobre diversos casos d’agressions sexuals al centre comercial Màgic.

  (Visited 125 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari