Els Mossos detenen Ponsatí per portar-la davant el jutge

Un agent ha detingut l'exconsellera poc després de la roda de premsa que ha fet al Col·legi de Periodistes

Clara Ponsatí, en el moment de la detenció

Els Mossos d’Esquadra han detingut Clara Ponsatí aquest dimarts a la tarda a Barcelona. L’exconsellera d’Ensenyament acabava de sortir del Col·legi de Periodistes, on ha fet una roda de premsa hores després de tornar a Catalunya.

Quan estava passejant pel centre de Barcelona, a la plaça de la Catedral, un agent dels Mossos d’Esquadra s’ha acostat a Ponsatí i l’ha detingut. L’exconsellera d’Ensenyament, acompanyada per l’advocat Gonzalo Boye, li ha mostrat la credencial d’eurodiputada.

L’agent, que no duia uniforme, però sí un anorac dels Mossos, ha demanat als ciutadans que acompanyaven Ponsatí que obrissin pas, entre crits de “deixeu la Clara”. Finalment, l’agent i l’exconsellera han marxat en un vehicle policial cap a la Ciutat de la Justía.

L’eurodiputada Ponsatí ha tornat aquest dimarts a Catalunya travessant la frontera francoespanyola sense entregar-se a les autoritats després de cinc anys a l’exili. Ponsatí té en vigor una ordre de detenció a Espanya per un delicte de desobediència per l’organització del referèndum de l’1 d’Octubre.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari