Troben el cadàver d’una jove amb signes de violència a Móra la Nova

De moment no hi ha detinguts i es treballa amb la hipòtesi d’un crim de violència masclista

Dos agents dels Mossos custodien la zona on ha aparegut una noia morta a Móra la Nova (ACN)
Dos agents dels Mossos custodien la zona on ha aparegut una noia morta a Móra la Nova (ACN)

Troben el cos sense vida d’una jove de 25 anys amb signes de violència en una finca agrícola al costat de la carretera N-420 a Móra la Nova (Ribera d’Ebre). La seva família va denunciar la seva desaparició dimecres al vespre perquè no va tornar a casa seva al municipi de Garcia després de la feina. Segons ha pogut saber l’ACN, es treballa amb la hipòtesi d’un crim de violència masclista, tot i que els Mossos no ho han confirmat oficialment perquè el cas està sota secret d’actuacions.

La jove tenia una parella des de feia poc temps i una exparella amb la qual tenia bona relació. De moment no hi ha detinguts, tot i que ja s’ha interrogat almenys un dels dos homes. L’avís de la troballa l’ha donat aquest dijous cap un quart de nou del matí un pagès de Móra la Nova, i s’han desplegat a la zona diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, entre les quals, la policia científica, per recollir indicis i dades sobre el terreny. La comitiva judicial s’ha desplaçat també al lloc dels fets i ha certificat la mort violenta.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari