Qui salta, i qui no, a la darrera baralla mediàtica independentista?

Jordi Galves

La sorollosa sortida de Jordi Galves com a columnista d’El Nacional, dient el nom del porc del director José Antich, ha provocat la reacció d’un dels al·ludits, el columnista del mateix digital Jordi Barbeta, a qui Galves havia deixat, aparentment, en una posició compromesa.

“Jordi Barbeta em va dir un dia a Amer: «Les polles que s’ha menjat l’Antich no ens les podríem menjar tu i jo ni en vàries vides»”, ha escrit Galves a Twitter.

Aquest comentari ha fet saltar Barbeta, que li ha respost: “No sé què us ha passat ni m’importa, però crec que no és gaire honest embolicar a terceres persones inventant historietes que només confirmen el tarannà que et caracteritza”.

Galves, que havia retret a Antich una suposada submissió a ERC -i l’havia tractat d'”home sense escrúpols ni ideologia, avar, obsessionat amb ser algú respectable a la vida”-, ha replicat carregant contra Barbeta: “Quan vas begut no saps el que dius, Barbeta? Em pensava que sabies el que deies, senyor honest”.

A diferència de Barbeta, els altres al·ludits no s’han enganxat a Twitter amb Galves, de moment. Ni Antich, ni Sergi Sol, ni tan sols Pilar Rahola, als quals havia acusat de fer propaganda política.

Des de fa uns dies, Galves demana a Twitter suport per a les seves publicacions -“Ajudeu-me a fer una premsa lliure”- i ha estrenat un videoblog a YouTube que suma 1.540 subscriptors. “O m’ajudes o he de plegar. Així de senzill”.

(Visited 435 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari