L’ACA restringeix temporalment l’accés al pantà de Sau

La Generalitat justifica la mesura indicant que la sequera genera una zona de fang dens perillós per a les persones

Senyal que comunica la prohibició d'accedir al pantà de Sau

Foto: ACA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha decidit restringir temporalment l’accés al pantà de Sau, actualment en procés de buidatge, una decisió acordada amb la Diputació de Barcelona, per les condicions de risc per a les persones causades per la sequera.

En concret, l’ACA ha comunicat que el descens de les reserves han generat zones de fang molt dens on les persones, si s’acosten a la làmina d’aigua, hi podrien quedar atrapades. El pantà ha registrat un 10% de capacitat des de dilluns, el seu mínim des del 1990.

El comunicat d’aquesta institució del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha informat que han senyalitzat les restriccions a la carretera BV-5215 a Folgueroles i en un aparcament situat de camí al pantà. La mesura interromp durant algunes hores la circulació de vehicles per la carretera situada sobre la presa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides