Detenen agent de la Guàrdia Urbana per haver encobert els tocaments de la seva parella

Els fets van tenir lloc dimarts a la nit i l'home, també detingut, es feia passar per policia

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut, a petició dels Mossos d’Esquadra, una agent del cos municipal acusada d’omissió de persecució de delictes, tracte degradant i usurpació de funcions públiques, segons ha avançat el mitjà El caso i ha confirmat l’ACN.

La detenció va tenir lloc dimecres, després que el dia abans s’hagués detingut el seu home per presumpta agressió sexual en una discoteca de l’Eixample, en concret per uns tocaments que haurien fet a les víctimes en presència d’ella.

Segons el relat policial, l’home es va fer passar per policia per fer els tocaments i coaccions. La detenció de l’home la va fer la Guàrdia Urbana, que també va identificar la dona. En aquell moment, però, no se la va detenir.

Posteriorment, el cas va passar a mans dels Mossos d’Esquadra, que va decidir detenir la policia municipal. La detenció la va practicar l’endemà dimecres la mateixa Guàrdia Urbana a petició del cos autonòmic.

La parella ha passat aquest divendres a disposició judicial. Des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha puntualitzat que en el moment dels fets l’agent estava fora de servei.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides