Desmantellen una plantació ‘indoor’ de marihuana en una nau industrial de Terrassa

Detenen cinc persones, quatre de les quals s’ocupaven del cultiu

Policia Nacional

Foto: Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació indoor de marihuana en una nau industrial de Terrassa. Els agents, en col·laboració amb la Policia Local, han detingut cinc persones, quatre de les quals encarregades del cultiu, situat al barri del Segle XX de la ciutat. L’escorcoll va ser el passat 9 de març i es van intervenir 110 quilos de cabdells de marihuana en fase d’assecament, així com 220 plantes, amb un pes de 85 quilos. La nau estava dividida en tres estancs: dues es dedicaven al cultiu i una altra servia per a l’assecament i preparat de la marihuana.

Els agents van detenir inicialment quatre persones, les que van trobar en l’escorcoll a la nau. Eren els cuidadors de la plantació i vivien allà. Havien connectat la nau a la xarxa elèctrica de forma fraudulenta i s’ocupaven de protegir el material en cas de robatori per part d’altres grups. El 14 de març, la Policia Nacional va detenir una cinquena persona, l’encarregat de controlar i moure els anomenats jardiners entre plantacions.

La investigació va començar l’octubre passat, amb la col·laboració de la companyia elèctrica, que va constatar uns elevadíssims índexs de consum. Els quatre primers detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Terrassa, que va decretar la seva presó provisional. Se’ls atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal organitzat, contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. El cinquè detingut va quedar en llibertat amb càrrecs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides