Pere Aragonès, sobre Fèlix Millet: “Hem de treballar més que mai contra la corrupció”

El president constata que "tristament" es recordarà el fundador del Palau de la Música pel 'cas Palau'

El president Pere Aragonès i el governador de la província de Buenos Aires, Axel Kicillof

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha valorat aquest dijous a la tarda (hora catalana) la mort de Fèlix Millet, als 87 anys. “Avui més que mai hem de continuar treballant contra la corrupció, i enfortir les institucions culturals de Catalunya i de tot el món”, ha exposat.

En una atenció als mitjans des de la Casa del Govern de Buenos Aires (Argentina), Aragonès ha afegit que “tristament” es recordarà Millet, fundador del Palau de la Música, per la corrupció de l’anomenat ‘cas Palau’.

El president del Govern ha afegit que la seva actuació va “danyar” la institució cultural catalana.

Millet ha mort als 87 anys. Condemnat pel saqueig de l’entitat, en les últimes setmanes havia ingressat en una residència perquè estava en règim de tercer grau per malaltia incurable.

Fundador de la Fundació Orfeó Català i Palau de la Música Catalana el 1990, va ser-ne president fins que va ser destituït el 2009, quan es va fer públic el ‘cas Palau’.

Millet va ser condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó, però ell i la seva mà dreta, Jordi Montull, només han retornat la meitat dels 23 MEUR que van desviar de la institució.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari