Aragonès diu a Argentina que espera que Puigdemont torni “aviat” com a “ciutadà lliure”

Defensa des de Buenos Aires la negociació amb l'Estat: "L'objectiu és acabar amb la repressió"

Pere Aragonès a Buenos Aires

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat avui des d’Argentina que espera que Carles Puigdemont torni “aviat” a Catalunya com a “ciutadà lliure”.

En una atenció als mitjans des de la Casa del Govern de Buenos Aires (Argentina), el president també ha defensat la negociació amb l’Estat: “L’objectiu clar és acabar amb tota la repressió”, ha afirmat Aragonès, que ha constatat que el Govern treballa per resoldre el conflicte a través del diàleg amb Madrid.

El president ha afegit que acabar amb la repressió inclou tant les persones afectades a Catalunya per procediments judicials sobre l’1-O, com les exiliades. El president ha volgut reiterar que envia “de nou” tota la seva “solidaritat i suport” a Puigdemont.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides