PSC, Junts, ECP i Cs forcen la compareixença de Campuzano

Només ERC vota contra la petició perquè el conseller de Drets Socials expliqui al Parlament si va condicionar una inversió a una victòria electoral d'ERC a Santa Coloma de Gramenet

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano (ACN, Anna Ferràs)

El conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, haurà de comparèixer al Parlament de Catalunya per explicar si, en un recent acte electoral, va condicionar la inversió pública per aixecar una nova residència de gent gran a la victòria d’ERC a Santa Coloma de Gramenet.

Els vots a favor del PSC, Junts, En Comú Podem i Ciutadans han forçat aquest dimecres la compareixença de Campuzano, contra la qual només ha votat ERC, que tindrà lloc a la comissió parlamentària que fiscalitza el Departament de Drets Socials.

Aquest dimarts, la portaveu del govern, Patrícia Plaja, ha afirmat que Campuzano estava disposat a comparèixer per donar explicacions sobre l’acte que va compartir amb l’alcaldable d’ERC a Santa Coloma, Gabriel Rufián.

“El finançament públic de la Generalitat en serveis públic mai vindrà condicionat per qui ocupa l’alcaldia”, va assegurar Plaja durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari