Admeses a tràmit la querella contra Negreira i la denúncia contra el Barça, Rosell i Bartomeu

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Barcelona investiga tot el cas Negreira en el mateix procediment

José María Enríquez Negreira, al programa 'Gol a gol', el 1993
José María Enríquez Negreira, al programa 'Gol a gol', el 1993.

La investigació judicial del cas Negreira, sobre els pagaments del FC Barcelona a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres José María Enríquez Negreira, ha començat oficialment aquest dimecres.

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona ha admès a tràmit la querella presentada per l’àrbitre Xavier Estrada Fernández contra Negreira i també la denúncia interposada per la Fiscalia Provincial de Barcelona contra el FC Barcelona, els expresidents blaugrana Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, i els directius Òscar Grau i Albert Soler.

La querella i la denúncia s’investigaran en el mateix procediment, centrat en la presumpta comissió de delictes continuats de corrupció entre particulars en l’àmbit esportiu i d’administració deslleial, i d’un altre de falsedat en document mercantil.

El fiscal general de l’Estat va assignar la causa a la Fiscalia Anticorrupció, una decisió motivada per la gran transcendència que hi aprecia, i el jutge instructor ha encarregat a la Guàrdia Civil les diligències sobre els pagaments del Barça a Negreira.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides