Un incendi a Calafell obliga a confinar diversos habitatges

El vent empeny amb molta força les flames a la muntanya de l'Escarnosa

Incendi a Calafell

Onze veïns de la urbanització Mas Mel de Calafell han estat desallotjats per l’incendi urbà i forestal declarat al municipi a les sis de la tarda, pròxim a aquest nucli urbà i a la urbanització Bellamar. Els veïns han marxat amb els seus vehicles. El foc ha afectat tanques i jardins d’algunes cases d’aquests indrets.

Segons els Agents Rurals l’incendi ha afectat 13 hectàrees. Els Bombers han augmentat les dotacions que treballen al foc fins a les 46, sumant-hi els membres del Grup Operatiu de Suport (GROS) i del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF).

El foc afecta la muntanya de l’Escarnosa i prossegueix en direcció sud-est empès pel vent de mestral, present a la zona durant tot el dia. La flama és intensa i ha creat nombrosos focus secundaris.

Segons han explicat els Bombers, el cap de l’incendi ha impactat amb una zona de conreus, però els focus secundaris han permès que les flames continuïn avançant. Es treballa amb intensitat a la cua i el flanc esquerre del foc.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari