Unes 148.000 llars catalanes poden tenir el carnet de família nombrosa al mòbil

El format digital millora la disponibilitat, ja que fins ara calia esperar a rebre el carnet al domicili

Carnet familia nombrosa
Carnet familia nombrosa

Unes 148.000 llars catalanes ja poden descarregar des d’aquest dilluns el carnet de família nombrosa als seus dispositius mòbils. L’opció de tenir-lo en format digital en millora la disponibilitat, ja que fins ara calia esperar a rebre la targeta al domicili. Ara, un cop aprovat el reconeixement de família nombrosa, és possible descarregar-se el carnet digital l’endemà mateix.

El carnet digital porta associat un codi QR que els establiments o institucions poden fer servir per validar-ne les dades i la vigència i fer efectius els avantatges que dona. Els pares i les mares poden descarregar-se el seu carnet i els de tots els seus fills i filles. D’aquesta manera, els dos progenitors tenen disponibles els títols familiars per fer tràmits de forma simultània, una opció que fins ara no era possible atès que cada infant tenia una única targeta física.

A més de tenir el carnet en format digital, des de l’aplicatiu es pot descarregar l’acreditació del títol en format PDF. Les famílies que en disposen el poden utilitzar per accedir als beneficis que ofereixen les administracions locals i la Generalitat. Inclouen prestacions, ajuts per l’habitatge o avantatges en els àmbits de l’educació, la cultura o transport, entre d’altres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides