El CSD es personarà en el cas Negreira

El president de l'organisme considera l'afer "un tema molt lleig" i "un descrèdit per a l'esport i el futbol espanyol"

José Manuel Franco

El president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Manuel Franco, ha anunciat aquest dilluns que aquest organisme adscrit al Ministeri de Cultura i Esports es personarà en el cas Negreira, sobre els pagaments efectuats pel FC Barcelona a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres José María Enríquez Negreira.

La decisió del CSD constitueix la incorporació del govern d’Espanya a aquesta causa, i es coneix després que el Real Madrid també decidís personar-se. El CSD es personarà, segons ha avançat el seu president, “en el moment oportú”: quan els tribunals hagin admès a tràmit la denúncia de la Fiscalia.

En declaracions a Telecinco, Franco ha considerat que aquest és “un tema molt lleig” que “ens preocupa i suposa un descrèdit per a l’esport i el futbol espanyol”.

El president del CSD ha manifestat que “un club no paga així per res el vicepresident dels àrbitres”, per la qual cosa ha indicat que “això cal investigar-ho”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides