Què li sembla a Joel Díaz el nou ‘Zona Franca’?

Diu que segur que està molt bé però que encara no l’ha vist. Això és el que afirmar en una entrevista que li van fer al programa El Món a RAC1 el passat dilluns 6 de març. L’ex-presentador del programa Zona Franca de TV3 va assegurar que “me’n vaig a dormir abans de les 12 però segur que està molt bé”. Joel Díaz va presentar Zona Franca fins el 26 de gener i va dimitir després que un dels seus col·laboradors, Manel Vidal, fos acomiadat per fer un comentari durant el programa en què representava els votants del PSC amb una esvàstica nazi.

Díaz va ser substituït per Danae Boronat, que presenta Zona Franca des del 27 de febrer. Curiosament, l’ex-presentador de Zona Franca no fa cas dels seus consells que donava als espectadors que no poden veure el programa en directe perquè s’emet pels volts de la mitja nit: buscar-lo a la programació ‘a la carta’ de TV3.

Joel Díaz assegura que no té cap interès en tornar a TV3 i que es conforma amb continuar treballant a Catalunya Ràdio, on forma part de l’equip de L’última hora del matí. Jordi Basté, director i presentador d’El Món a Rac1, li va demanar si estava bé després de la seva sortida accidentada de TV3, i ell va respondre dient que “estic perfectament. Ara tinc molt més temps per pensar”. Temps per pensar en té; per veure el nou Zona Franca, no.

 

(Visited 3.432 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Què li sembla a Joel Díaz el nou ‘Zona Franca’?”

Feu un comentari