UGT exigeix arribar “fins al final” per determinar les causes de l’accident de Súria

Álvarez destaca que darrera els sinistres laborals sempre hi ha "alguna mancança que es podria haver evitat"

  Treballadors i Mossos a la mina de Súria
  Treballadors i Mossos a la mina de Súria

  Treballadors i Mossos a la mina de Súria

  El secretari general d’Unió General de Treballadores i Treballadors, Josep Maria Álvarez, ha exigit arribar “fins al final” per determinar les causes de l’accident a la mina de Súria (Bages) que aquest dijous va causar tres víctimes mortals. Álvarez ha lamentat que es tracta d’una situació “tràgica” i “dramàtica”, que s’han de prendre “totes les mesures perquè no torni a passar” i ha destacat que “darrera els accidents de treball sempre hi ha alguna mancança que es podria haver evitat”.

  Així mateix, el líder sindicat, que ha expressat el condol per les tres víctimes mortals, ha reclamat a les administracions públiques que vetllin per la seguretat a les mines i aquesta sigui “la primera de les regles de funcionament” en el sector tot i que aquestes fossin privatitzades fa uns anys.

  D’altra banda, el secretari general del sindicat a Catalunya, Camil Ros, també ha demanat que s’aclareixin les causes de l’accident. “Si és una mala pràctica, s’hauran de depurar responsabilitats. Volem estudis seriosos del què ha passat i que hi hagi transparència”, ha assenyalat Ros al costat d’Álvarez, abans de participar en una protesta a la Plaça Sant Jaume dels treballadors de les companyies de transport concessionàries del transport de viatgers a l’AMB.

  (Visited 32 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari