Qui s’erigeix ara com a defensora de Laporta?

Joan Laporta

Tot i no aparèixer en la foto de la calçotada de la Pilar Rahola de finals de febrer, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha rebut un cop més l’escalf de l’escriptora, tertuliana i companya de paelles cadaquesenques. Després d’agafar-se un respir en la defensa de Laura Borràs, que l’ha tingut ocupada els darrers dies, ara Rahola ha centrat tots els seus esforços en el president del Barça, que no travessa uns bons moments amb els problemes econòmics del club i ara, per a més inri, amb el cas Negreira.

Rahola veu fantasmes contra Laporta i els relaciona amb l’adjudicació de les obres del Camp Nou a l’empresa turca Limak. En una piulada ho explica així: “Hi ha una cacera major contra el president Joan Laporta. Ja han tret les rates a mossegar-lo. L’objectiu és destruir-lo perquè atempta al càrtel immobiliari espanyol. Caldrà estar en guàrdia”.

No contenta, afegeix una segona piulada: “No hi ha cap dubte que la cacera que s’ha endegat contra el president Joan Laporta té com a objectiu final quedar-se amb el FC Barcelona. És el darrer bastió que els queda per conquerir. Atenció!”.

(Visited 256 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari