El PSC exigeix a Aragonès que es compleixi “fil per randa” el pacte pressupostari

Romero reclama al president català que assumeixi que està "en minoria" i l'insta a avançar "amb grans consensos"

La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero,
La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero,

La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha celebrat que aquest divendres s’aprova “un bon pressupost”, que “ha de servir perquè Catalunya es posi en marxa”. En el debat previ a l’aprovació definitiva dels comptes al Parlament, Romero ha demanat que el pacte “es compleixi de la A a la Z, fil per randa”. “Nosaltres complirem el que hem pactat i esperem que vosaltres també ho feu”, ha insistit. D’altra banda, ha reclamat a l’executiu de Pere Aragonès que assumeixi que està “en minoria” després d’haver “perdut el suport de la CUP i JxCat”. Romero ha dit que els socialistes sempre entraran a negociar, però que no s’adheriran a tot allò que faci l’executiu: “No falquem el Govern, seguirem fent una oposició crítica i constructiva”.

La portaveu del PSC ha garantit que el seu grup complirà amb tot el que han pactat i ha desitjat que també ho faci l’executiu per estalviar-se retrets. Alhora, ha dit que a totes dues parts els interessa que el pacte es compleixi i ha dit que posaran “tot l’esforç” en què així sigui.

Els socialistes, que en diverses ocasions han retret al Govern la manca de voluntat de diàleg, han tornat a instar-lo a “pensar en tothom”. “Seguirem sent útils allà on se’ns demani, però no ens adherirem al que faci el Govern”, ha remarcat Romero.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari